Bjørn Krok

BJØRN KROK
Digital Forensics Team Leader, Nordics

Bjørn leder det nordiske dataefterforskningsteam og har mere end 20 års erfaring inden for felterne it-sikkerhed, it-systemhåndtering, dataefterforskning og projektledelse. Bjørn har bred erfaring fra en række forskellige efterforskninger og undersøgelser, særligt inden for IP-tyveri, korruption samt EJERSTYRING og virksomhedsledelse.

Bjørn fokuserer på klar kommunikation, rådgivning og på at bygge langvarige kundeforhold. Han bruger sin brede kundskab og erfaring indenfor Ediscovery, projektledelse, IT-sikkerhed og dataefterforskning for at håndtere komplekse sager.

Han har også erfaring med at præsentere bevis både som RETSOPNÆVNT sagkyndig og som ekspertvidne.


James Farnell

JAMES FARNELL
Customer Relationship Manager, Continental Europe, Legal Technologies

James Farnell er kundeansvarlig for Kroll Ontrack i Europa. James er første kontaktpunkt for klienter og koordinerer og allokerer nødvendige ressourcer til kunderne.

James hjælper kunderne og koordinerer tjenester til dataefterforskning- og andre løsninger til håndtering af elektroniske beviser bl.a. retssager, voldgift og interne undersøgelser. Han tager sig også af spørgsmål vedrørende bistand i relation til myndighederne i Europa.

James har tidligere arbejdet som advokat indenfor Intellectual Property. James benytter sig af sin egen erfaring fra retssager og konfliktløsning når han skal tilbyde løsninger som dækker kundens ønsker og behov. James er vokset op i Bruxelles og taler flydende fransk.


Ring oss på 62 81 01 00

Ring til os på 70 22 34 00

Vores kundecenter er klar til at hjælpe dig

Kontakt mig!