VeriFile Online Data Reports

Den nye standard for evaluering af datarekonstruktion - Tilgængelig kun fra Ibas og Ontrack!

Mistet data? Kontakt Ibas for en gratis konsultation.

Ontrack Verifile tilbyder, at du kan udføre den hurtigste og mest omfattende evaluering af resultaterne af vores data recovery services. Vi har etableret en ny standard, der giver ekstra sikkerhed for slutresultatet ved at give vores kunder adgang til en komplet oversigt over de data som er mulige at rekonstruere, på en klar og søgbar måde. Som Ibas kunde giver det dig alle de nødvendige oplysninger, for at du kan bestemme, om de data, der er vigtigst for dig kan rekonstrueres.

Fordele med VeriFile:

  • Komplet oversigt over filer/dokumenter, der er mulige at rekonstruere, i et enkelt søgbart format.
  • En fuldstændig oversigt er tilgængelig for dig inden 24-48 timer.
  • Enkel og letforståelig statusrapport for hver enkelt fil; God, mulig at reparere eller skadet.
  • Familiær Windows Explorer look-and-feel grænsesnit for at undersøge specifik fil- og mappe-information.
  • Hurtig og enkel filtreringsfunktion for at lokalisere en specifik fil eller at vise grupper af filer baseret på filtype, dato, etc.

På mange måder er evalueringen den vigtigste fase i en datarekonstruktionsproces. Nogle virksomheder der leverer atarekonstruktionstjenester reklamerer med "gratis analyse", men giver dig kun lidt tilbage. Disse firmaer kan i nogle tilfælde "tvinge" dig til at gennemføre en datarekonstruktion uden at du har nogen ide om slutresultatet eller omkostningerne.

Sammenlign VeriFile med typiske tekstbaserede rapporter som er tilgængelige. Tekstrapporter viser dig hvilke filer som kan rekonstrueres, men de består ofte af mange, mange sider som gør det svært for dig at få en god oversigt. Hvad foretrækker du? At kigge hundredevis af sider med tekst igennem for at finde status for dine vigtigste filer, eller at få denne information med nogle enkelte musseklik i VeriFile?

Ibas har med sine Ontrack Data Recovery-tjenester erfaringen og den tekniske ekspertise for at håndtere hvilken som helst datarekonstruktionssituation.

Vil du vide mere om vores datarekonstruktionstjenester.