Fejl på SDD harddisk?

Dagens bærbare computere, tablets og digitale kameraer sælges normalt med SDD-baseret lagring. Mange virksomheder benytter SDD som et hurtigt adgangspunkt, mens man normalt bruger traditionelle diske til langtidslagring. Det kan være klogt fordi SSD fejler ligeså ofte som traditionelle diske.

Det er kompliceret, men ikke umuligt, at redde dataene. Ibas gendanner til dagligt flere SSD-enheder og udvikler op imod de tekniske udfordringer der er specifikke for de enkelte SSD-producenter, bug-fixing i controller chips og flere andre SSD-specifikke problemer.

Trin for trin Serviceniveauer
Feil på SSD harddisk?

Datatap på SSD eller flashminne

Datatab på SSD eller flashhukommelse

I modsætning til traditionelle harddiske lagrer SSD data i flash memory sticks. Dette eliminerer mistet data på grund af mekaniske skader. Men en SSD er ofte udsat for elektronikfejl, skader i selve flash memory sticks og i hvordan dataene er lagret i disse.

SSD diske er også sårbare for tab af data som kan opstå på grund af menneskelige fejl, datavirus, naturkatastrofer eller defekt software.


Udfordringer ved SSD recovery

Ibas har kompetence til at gendanne data der opstår på grund af de mest almindelige årsager til SSD fejl. Vi kan håndtere de tekniske udfordringer der er unikke for SSD og flash-teknologi, eksempelvis decoding af komplekse datastrukturer for enkelte mærker, specialiserede controller chips og mange andre specifikke SSD-problemstillinger. Vi samarbejder med førende leverandører som Intel og Samsung og følger udviklingen løbende.

SSD er vurderet som meget sikkert fordi data er lagret på flashhukommelse i stedet for magnetbånd eller roterende plader. Dermed kan tab af data på grund af mekaniske problemer eller defekte læse/skrive hoveder eller skader i motoren, undgås.

Men det er andre problemer som normalt fælder SSD disken. Typiske fejl er fejl i controller chips, skade på kredskort, flashcelle eller på kontakterne, ofte som følge af overspænding..

Utfordringer I SSD recovery

Vi rekonstruerer fra disse producenter:

Intel® PatriotMemory® STEC®
SanDisk® Samsung® PNY Technologies®
Western Digital Solid State Storage Micron® Crucial®
OCZ® Technology Kingston Technology® Transcend®
Toshiba® Seagate® Other

CTA

Ring til os på 80 82 03 60

Vores kundecenter er klar til at hjælpe dig

Kontakt mig!