SQL Server Recovery

Gendanne data fra Microsoft SQL systemer

Mange virksomheder administrerer kritiske databaser i deres virksomhedssystemer. Det er ofte databaser for kunder, salg, regnskab eller for produktdesign. Microsoft SQL Server er en af de mere almindelige databasesystemer som anvendes.

Dataene i en database er ofte værdifulde og det samme er selve databasen. Det kan tage lang tid at sætte en database op som fungerer optimalt og når en database fejler skaber det hurtigt problemer for virksomheden.

Årsager til tab af SQL data

Der er mange årsager til at en database kan fejle. Det er ikke udsædvanligt at hovedårsagen er en fejl i harddisken. Det kan være en enkelt harddisk, et SAN eller et RAID-system. Det første en recovery ekspert vil sørge for er at få adgang til dataene på harddiskene, så de kan kopieres.

Det er ikke usædvanligt at datatabet er i filsystemet. Et filsystem er egentlig en unik metode til lagring og organisering af system- og brugerfiler. Operativsystemet styrer filsystemet. Hvis selve informationen om hvor alle filerne er lagret, bliver skadet eller bliver utilgængeligt, skal det fikses af erfarne og kompetente specialister. Vær forsigtig med at anvende automatisk værktøj som (vist) nok skal fikse problemet. Vi har set så mange eksempler på at værktøj faktisk kan lave en permanent skade i databasen

En tredje årsag kan være den komplicerede .MFD-fil. Den interne struktur kan blive ødelagt så DBMS ikke kan gøre databasen tilgængelig igen.

Vores løsninger på mistet SQL-data

Hvis du har mistet Microsoft SQL data, så tag kontakt med os i dag på 80 82 03 60 for at få gratis assistance.

Vi sælger Ontrack PowerControls værktøj for SQL der gendanner tabeller uden at du behøver at gendanne hele databasen. Men vi kan også opkoble vores ingeniører via vores Remote Data Recovery tjeneste.

Processen med at redde SQL data begynder med at finde selve databasefilen. Hvis databasefilen er utilgængelig på grund af problemer med lagringsenheden, skal vi finde en løsning for at få kopieret dataene. Hvis filen mangler eller er slettet på grund af problemer med filsystemet, så skal vi reparere filsystemet så det peger på den rigtige –data stream- for den specifikke fil. Hvis filsystemet ikke har nogen –data stream- til filen skal vi gennemsøge hele disken på jagt efter Microsoft SQL-data.

Den næste fase er at arbejde på selve databasefilen. Det er her Microsoft SQL værktøjssystemet kommer til nytte. Disse værktøjer analyserer de komplekse interne strukturer i MDF-filer og rapporterer hvilke tabeller, der er mulige at redde. Rapporterne laver også en liste over data som vil være mulige at rekonstruere.

Når analysen er færdig og vi går i gang med at gendanne data, vil vores SQL værktøj kopiere data til en anden Microsoft SQL server database. Efter at denne fase er fuldført, kan vi tage en backup af eller arkivere det gendannede data.

Remote Data Recovery er den hurtigste løsning til rekonstruktion af Microsoft SQL data. En sådan løsning vil kopiere det gendannede data til en Microsoft SQL server som er sat op hos kunden. For at få de bedste resultater anbefaler vi at lagringsenheden vi arbejder på, opkobles til en Microsoft SQL server, fordi alle datatransaktioner så vil ske på en enkelt computer.