Detailed Search Sharepoint

Detaljeret søgning på Sharepoint elementer

Ontrack PowerControls giver administratorer muligheden for hurtigt og enkelt at finde, gendanne og rekonstruere data på en Microsoft Office SharePoint server - for eksempel dokumenter, lister, bibliotek og mapper samt komplette Sharepoint-sider.


Brug mindre tid på at lede

SharePoint- og IT-administratorer bliver ofte bedt om at finde og gendanne dokumenter efter specielle kriterier. Denne slags data er ofte placeret i flere datakilder, hvilket tvinger administratoren til at gendanne hver eneste backup og lokalisere det data der søges efter.

Ontrack PowerControls er udstyret med en avanceret søgefunktion som søger på tværs af al databaseindhold i en arkiveret SharePoint-fil, i stedet for at åbne en gammel backup eller snapshot backup til analyse. Søg med flere kriterier inkluderet type, nøgleord, emne, dato, specificeret bruger og data om fil/vedhæftning.

Faster Deployment

Ensuring Data Integrity

Bevarer dataintegriteten

Når man ønsker at gendanne SharePoint-data i henhold til juridiske love og regler eller i overensstemmelse med andre krav, kan det være vigtigt at beholde metadata om gendannet data. Ontrack PowerControls ændrer ikke metadata på hverken SharePoint-kilden eller målet og bevarer dataintegriteten ved at behandle kildefilen som om den er skrivebeskyttet.


Hurtigere og billigere

Softwaren er udviklet for at gøre delvise gendannelser af data i SharePoint hurtigere og enklere. Ontrack PowerControls gør det enklere for administratorer at lokalisere præcis de data der skal bruges, og kopiere og eksportere denne information til live SharePoint-miljø eller en anden placering. På den måde undgås det at gendanne et helt SharePoint-site bare for at rekonstruere noget af dataene.

Programmet læser indholdet direkte fra den eksisterende databasebackup og gør det muligt at finde og rekonstruere lige præcis det data der er brug for.

Reducerer risikoen og beholder backupprocesserne intakte

Ontrack PowerControls køres fra en Windows baseret arbejdsstation. Programmet installeres ikke på en SharePoint-server og behøver ikke en kompliceret opsætning af SharePoint eller Microsoft SGL Server. Du kan beholde backup-opsætningen og dit SharePoint-miljø nøjagtigt som det er i dag.