Sletting av LUN

Sletning af LUN

Slet virtuelle maskiner, enkeltdiske samt LUN på en sikker måde ved hjælp af Blancco LUN Eraser.

Softwaren giver dataadministratorer et værktøj til at håndtere datasikkerhed i et aktivt lagringsmiljø, og tilbyder centraliseret understøttelse til sletning og overskrivning af fysiske diske samt logiske diske i et aktivt miljø under en række af forskellige operativsystemer.

Hurtig og omkostningseffektiv løsning

Sletning af data på logiske enheder og fysiske diske sparer tid og penge sammenlignet med at skulle bytte fysiske diske ud og ødelægge dem.

Detaljerede rapporter og revisionsspor sikrer understøttelse af regler og standarder

Sammen med Blancco Management Console indeholder programmet omfattende dataindsamling og rapportering af de enheder der bliver slettet data fra. Der gives fuld kontrol med processen med revisionsspor baseret på sletterapporter. Det sikrer at organisationen overholder både internationale sikkerhedsstandarder og strenge brancheregler som for eksempel CI DSS, HIPAA og SOX. Blancco LUN Eraser sletter diske i Windows, Linux og Unix miljøer. Enhver enhed som kan monteres i et system støttet af Windows, Linux eller UNIX og hvor den løsning er installeret, kan slettes på en sikker måde.

Filsletning på Virtuelle Servere

Vi tilbyder en kombinationsløsning til at håndtere sletning af udvalgte filer på virtuelle servere.