Sikker sletting med Blancco Drive Eraser

Slet data på harddiske fra PC'er, bærbare maskiner, servere og andre lagringsmedier på en sikker måde.

Denne automatiserede og centraliserede sletteløsning tilbyder effektivitet og produktivitet på højeste niveau. Det er den mest avancerede sletteløsning på markedet, og den dækker dine mest komplekse behov knyttet til håndtering af mange lagringmedier.

100% sikker sletning med Blancco Drive Eraser

Ibas tilbyder 100% sletning af data fra dine PC'er, bærbare maskiner, servere og andre store lagringssystemer med Blancco Drive Eraser. De fleste andre sletteprogrammer fjerner bare indekseringsinformationen, men med Blancco Drive Eraser bliver alle spor af data overskrevet, noget som gør rekonstruktion af data umuligt.

Rapporter understøtter revision

Udover selve sletningsprocessen genererer softwaren omfattende rapporter som beviser at sletningen har været vellykket. Rapporterne er verificerbare og kan ikke ændres, hvilket er meget væsentligt i forhold til at opfylde krav fra myndigheder og juridiske revisionskrav. De giver afgørende informationer til revisionsprocessen som for eksempel:

  • Hardware.
  • Relevant serienummer og ejendomsmærkning.
  • Hvordan og af hvem sletningen blev udført.
  • Omfattende hardwareunderstøttelse.

Softwaren er udviklet i nært samarbejde med verdens ledende OEM-leverandører. Blancco Drive Eraser's omfattende hardwareunderstøttelse inkluderer pass-through og individuel sletning af RAID-diske. Vi tilbyder omfattende hardwareunderstøttelse - fra PC'er og bærbare maskiner til servere, datacenter udstyr og andre store lagringsenheder - så sletningsprocessen forbedres yderligere.

Effektivitet og produktivitet på højeste niveau

Muligheden for at slette flere harddiske hurtigt og samtidigt, gør at dette program bidrager til en hurtig og omkostningseffektiv proces. Sletningsprocessen er helautomatisk og den hurtigste på markedet. Hastighed og effektivitet opnås gennem at:

  • Tage fordel af maksimal skrivehastighed på hardwaren.
  • Slette flere harddiske samtidigt (op til flere hundrede).
  • Tilbyde skræddersyede sletningsprocesser der er tilpasset den enkelte kundes forretningsbehov.
  • Tilbyde regelmæssig produkt- og driver opdateringer for at maksimere sikkerhed, sletningshastighed og effektivitet.