Sletting av Flash media

100 % sletning af Flash media

Med Blancco Removable Media Eraser kan du være sikker på at data er slettet før du bortskaffer dine digitale lagringsmedier.

Sletning af data på Flash enheder kræver er unik sletteteknologi. Med Blancco Removable Media Eraser bliver data permanent slettet fra forskellige lagringsenheder som USB enheder, SD hukommelseskort, CompactFlash kort og Microdrive og andre lagringsenheder baseret på Flash hukommelse.

Sikker sletteløsning

Programmet sletter data der er lagret på de USB-enheder der understøttes af Microsoft Windows. 100% af data bliver effektivt slettet.

Hurtig og enkel sletteproces

Blancco Removable Media Eraser er enkelt at installere og meget brugervenligt. Den grafiske brugerflade er enkelt at anvende, og softwaren kan slette flere enheder samtidigt.

Følger reglerne

Blancco Removable Media Eraser sletter data i henhold til internationalt anerkendte standarder. Det bidrager til at din virksomhed kan følge internationale regler og lokal lovgivning knyttet til datasikkerhed.


Detaljerede rapporter og revisionsspor

Softwaren genererer automatisk en detaljeret sletterapport efter hver gennemført sletning. Det sikrer oversigt ved revision.