Kvikk Lunsj i hårdt vejr

Kvikk Lunsj, et af Norges største mærkevarer og hele landets turkammerat, oplevede en stormfuld weekend i begyndelsen af det nye år.

En central produktionsserver hos Mondolez havarerede og al produktion af vores kære nationalchokolade stoppede. Krisehåndteringen hos Mondolez fungerede perfekt, og produktionssystemet med de kritiske data var gendannet søndag aften. Kvikk Lunsjen var igen klar til produktion mandag morgen.

Et stop i Kvikk Lunsj-produktionen ville være en kostbar affære for Mondolez. I værste tilfælde ville en ny gendannelse af systemet tage 5 dage.

Ibas arbejder døgnet rundt når det er kritiske opgaver. Allerede lørdag aften kunne vi rapportere en mekanisk skade på harddisken, men også at vi kunne rekonstruere 99 % af dataene. Derudover havde vi en tilsvarende 10-år gammel harddisk på lager, og vi kunne dermed lave en identisk version som Mondolez kunne sætte direkte ind i det kritiske produktionssystem.

Kvikk Lunsjen har reddet os alle mange gange når ting stritter lidt imod. Denne gang fik vi betalt lidt tilbage. Ibas takker Mondolez for tilliden, vi er glade for at vi kunne hjælpe.