Et fantastisk produkt!

Var simpelthen nødt til at skrive en kort historie i ren glæde over at Ibas har reddet dagen, weekenden - ja sikkert hele foråret!

Havde lavet flere interviews med tilrejsende verdenskendte sportsfiskere som havde taget turen til lille Norge i weekenden i forbindelse med Villmarksmessen.

I rent stress til næste videointerview, formaterede jeg SD-kortet med lydfilerne, da jeg troede at jeg havde husket at tage backup. Efter nogle få sekunder indså jeg at den eksterne lyd var tabt, og det blev både varmt og angstfuldt. Sveden piblede frem og en hektisk kamp om at genskabe data begyndte. Pulsen var skyhøj!

Forskellige programmer blev benyttet, både freeware, opensource, workarounds, betalt software etc. De sidste 24 timer har ikke været andet end nedtur og jeg havde næsten indfundet mig med et stort tab.

Men jeg rejste forbi kontoret tidligt i dag, og snakkede med en fotograf som sagde "Haha, det sker for os alle. Suck it up." Latteren rungerede. "Men, jeg havde godt held med IBAS tidligere”, sagde han i forbifarten.

Det gav mig et lille håb, internettet blev atter besøgt - denne gang blev målet en demoversion af EasyRecovery Home. Efter nogle enkelte valg i en god brugerflade som lod mig scanne det jeg jagtede efter, dukkede der nogle filer op i stor nok størrelse, til at det kunne betyde noget mere. Licensen blev betalt, og første fil blev gemt. Pulsen steg, forhåbningerne var der igen, men skuffelsen fra de mange andre programmer påvirkede mig.

Hvordan ville det gå?

PLAY
..
..
JO DA FOR F***** !

Åh ren lykke!

Mvh
Bernt Nor
Daglig leder
www.HOOKED.no