Referencer

Omtale af nogle sager hvor Ibas har været benyttet

Kvikk Lunsj i dårligt vejr

Kvikk Lunsj, et af Norges største mærkevarer og hele landets turkammerat, oplevede en stormfuld weekend i begyndelsen af året.

Et fantastisk produkt!

Må bare skrive en kort historie i ren glæde over at Ibas har reddet dagen, weekenden - ja sikkert hele foråret!

Areto Solutions bruger Ontrack PowerControls for Exchange

- Vi bruker Ontrack PowerControls primært til migrering av kunder over til egne systemer, forteller Arve Beckstrøm, senior konsulent hos Areto Solutions.

Vi kunne ganske enkelt ikke have klaret os uden degausseren fra Ibas !

Hvorfor køber norske virksomheder Ontrack Eraser Deguasser 3.0?

Ikke så dyrt som jeg troede

Harddisken tilhørende tandlægestudent Finn Granfeldt kortsluttede og en enkel rekonstruktion blev til ni måneders venten. Derfor kontaktede han Ibas, og blev positivt overrasket over både pris og service. To dage senere fik han nemlig al sin data leveret ved døren.

Reddet køreskole fra sammenbrud

Da harddisken hos Sande Trafikskole gik i stykker på en fredag, fik de besked om at data til en værdi af flere hundrede tusind kroner var tabt for altid. Daglig leder Eirik Olaussen gav ikke op, men kontaktede Ibas. De returnerede 99 procent af dataene tirsdag ugen efter.

Ibas redder billededatabasen til Fame Fotograferne

I en weekend i december i 2007 oplevede Fame Fotograferne enhver fotografs mareridt; på sekunder var bestillinger af billeder, kalendere og julekort væk.

Reddet data fra rumfærge-katastrofe

Ontrack i Minneapolis har rekonstrueret 99 procent af dataene fra en harddisk om bord på rumfærgen Columbia, der crashede i 2003. På den brand- og crashskadede harddisk lå 370 timer med vigtig data fra besætningens forskning.

Oplevede databrugerens værste mareridt

Lige før jul oplevede Lars Petter Berg i Radio1 det alle databrugere frygter, men ingen tror vil ramme dem selv. Laptoppen og lagringspladsen gennem mange år afgik ved døden, og pludselig var mange års lagret arbejde væk.

Dansk selskab reddet af Remote Data Recovery

Support-IT Network driver terminalservere for cirka 300 danske virksomheder, men en fejlende harddisk i et SAN havde nær kostet virksomheden livet. For på disken lå en hel terabyte data fra en af Danmarks største mæglerkæder.