Bliv en Autoriseret Ibas Partner!

Ibas Autoriseret Partnerprogram

Vores autoriserede partnerprogram giver dig viden, så du bedre kan hjælpe dine kunder når de får behov for at få reddet eller slettet vigtig data. Vi har mange autoriserede partnere i Danmark – men vi ønsker gerne flere.

Hvis du endnu ikke er autoriseret er du selvsagt velkommen til at bestille datarekonstruktion eller andre produkter fra os. MEN du opnår større fordele hvis du er en autoriseret partner.

Registrer dig nu
Ibas Data Recovery sertifisert partner

Fordeler

Partnerfordele:

  • Datarekonstruktionsopgaver fra deres kunder bliver prioritet først.
  • Rabat på datarekonstruktion.
  • Kampagnepriser på rekonstruktions- og slettesoftware.
  • Salgsmateriale fra Ibas.
  • Nyhedsbrev med nye trends, tips, råd og anbefalinger indenfor vores ekspertfagfelt.
  • Brug Ibas i din markedsføring.

Salgsværktøj

Salgsmateriale som hjælper din kunde til at forstå datarekonstruktionsprocessen og priser. Du får gode råd og tips til rigtig førstehjælp og hvornår og hvordan du kan sælge software.

Du får også gode rabatter på software for Microsoft Exchange og SharePoint. Ikke mindst kan du sælge vores løsninger til datasletning. Tjek vores salgsmateriale ud, det ligger klar til at tages i brug så snart du har registreret dig hos os!

Markedsfør at du er autoriseret Ibas partner!

Nu kan du profilere dig som en Ibas autoriseret partner status på din webside.

Enkelt og nemt – vi har færdiglavede skabeloner til bannere og knapper til din webside.

Vi har posters som enkelt kan forstørres til rigtig størrelse til din butik

Registrer dig NU!

Du behøver bare at udfylde en enkel form.

Partnerprogrammet er gratis uden nogen form for kontrakter. Vi giver dig og din kunde prioritet ved datahavarier og du får rabatter, hurtig service og adgang til verdens bedste datareddere – Velkommen til os!

Bliv Ibas Partner!

Vores engelske webcast er udviklet for at du som partner skal kunne give dine kunder de rigtige råd hvis de ønsker at rekonstruere eller slette data.


The Basics of Data Recovery

En fin start for en certifiseret partner. Du lærer om processer og rutiner som er gode til når du har kunder med datahavarier. Lær dig selv rigtig førstehjælp.


How to Present and Sell Data Recovery as a Service

Webcast 2 giver dig flere salgsargumenter og det bliver nemmere at forstå hvilke trin din kunde skal gå igennem sammen med dig og Ibas.


Data Recovery in Virtual Environments

Virtuelle lagringsmiljøer benyttes i stadig øgende grad ude i danske virksomheder. Teknologien er solid, men der er mangler på rutinerne og det faktum at teknologien håndteres af mennesker, som desværre laver fejl.


Data Management Solutions for Micorsoft Exchange and SharePoint Recovery

Værktøj til at finde mistede, slettede og arkiveret e-mail indhold hurtigt og let. Hvis en Exchange-server crasher, kan du bruge eller slge Ontrack PowerControls til at genfinde alle mails efter den sidste backup blev lavet.

SharePoint løsninger af værktøjet gør det muligt for administratorer hurtigt og enkelt at finde, genoprette og rekonstruere data på en Microsoft Office SharePoint Server – for eksempel dokumenter, lister, bibliotek og mapper samt for komplette Sharepoint-sider.


Secure & Reliable Data Destruction

I denne afsluttende webcast lærer du alt du behøver at vide om datasletning. Du kan sælge software til at slette  PC-er, servere, LUN, virtuelle diske, smartphones og tablets, flash media og individuelle filer og mapper.

Du kan også sælge Ontrack eraser Degausser, en meget kraftig elektromagnet som benyttes til at slette harddiske og backup-bå nd 100 %.

Ibas ressourcecenter indeholder bestillingsskemaer og produktark der hjælper dig når du har kunder der mister data.

Resurssenter

Bestil datarekonstruktion


Ibas data recovery

Ibas data recovery

 
Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

 
Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

Ibas data recovery

 
Ibas data recovery

Ibas data recovery