Ibas AS, Nordens ledende tjenesteleverandør af datarekonstruktion, datasletning og dataefterforskning, er nu et helejet selskab af amerikanske Kroll Ontrack.

Selskabet er internationalt anerkendt for sin ekspertise i at redde vigtig data for sine kunder. I Kroll Ontrack gruppen har Ibas ansvaret for Norden og Holland. Hovedkontoret ligger på Kongsvinger i Norge.

Kroll Ontrack tilbyder højteknologisk service og software for at rekonstruere, søge, analysere, præsentere og slette data for private og offentlige virksomheder, juridiske virksomheder og private hjemmebrugere. Derudover tilbyder virksomheden "Electronic Discovery", avanceret søgning, elektronisk og papirbaseret indsamling af data, computer forensics, ESI konsulenttjenester samt tjenester forbundet med præsentation af elektroniske spor ved domstolene. Kroll Ontrack er en del af Kroll Inc., en verdensomspændende konsulentvirksomhed indenfor "Risk Consulting”.

For mere information: www.krollontrack.com


Datarekonstruktion

Datarekonstruktion fra Ibas er en optimal løsning med minimal risiko ved tab af data. Vores specialister bruger egenudviklet software og hardware til at håndtere ethvert operativsystem og datalagringsmedium. Vores kunder omfatter enkeltkunder, små og store virksomheder samt direktorater og militær.
Datarekonstruksjon

Datasletting

Datasletning

Datasletning fra Ibas sørger for sikker sletning af sensitiv data. Det er afgørende at information bliver forsvarligt slettet før datamaskiner bliver videresolgt eller genanvendt. Vores software fjerner data på en sådan måde at de ikke kan rekonstrueres.


Dataefterforskning

Dataefterforskning fra Ibas er sikring og dokumentation af elektroniske spor lagret i en computer, baseret på 'Ibas' teknologi og kompetence udviklet gennem mere end 30 år. Ibas samarbejder med politi, påtalemyndigheder, advokater, offentlige etater og virksomheder i forbindelse med håndtering af data, efterforskning på datalagringsmediet og som sagkyndigt vidne i retssager.

Dataetterforskning