Press Release

Mandag, Februar 12, 2007

Få hjælp af Ibas på under en time - uanset tid og sted

Tab af data rammer hvem som helst, hvor som helst og når som helst. Når uheldet er ude, og tiden er knap, kan tjenesten Remote Data Recovery fra Ibas redde dig ud af problemet. Har du adgang til internettet, rekonstrueres tabte data inden for den samme time, uanset hvor du er i verden.

- Remote Data Recovery er den hurtigste løsning til rekonstruktion af tabte data og det rigtige valg for alle med dårlig tid. Når blot du har adgang til internettet, kan vi rekonstruere dine tabte data 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage, uanset hvor du befinder dig i verden, siger Henrik Andersen, Direktør for Ibas Danmark.

For forretningsrejsende og andre, som bruger pc uden for hjemmet og kontoret, er Remote Data Recovery den perfekte løsning, hvis uheldet skulle indtræffe. Med tjenesten, som nu lanceres i Norden, supplerer Ibas sit øvrige udvalg af tjenester til rekonstruktion af tabte data, og den kommer som et supplement til den eksisterende softwareløsning og laboratorieservice. Eksperterne hos Ibas kan genoprette tabte data direkte på din desktop, laptop eller server via internettet, ved hjælp af patenteret Remote Data Recovery teknologi.

- Via en krypteret internetforbindelse får vores teknikere direkte adgang til den pågældende maskine. Derfor behøver du ikke bruge hverken tid eller penge på at tage harddisken frem og sende den fysisk frem og tilbage til vores laboratorium, siger Henrik Andersen. Tommelfingerreglen er, at det normalt er muligt at rekonstruere tabte data ved hjælp af Remote Data Recovery, hvis disken ikke er fysisk beskadiget.

Den anvendte metode er både hurtig og sikker og giver Ibas’ teknikere direkte adgang til den pågældende maskine. De mistede data rekonstrueres og gøres tilgængelige på et øjeblik. Det skyldes, at dataene bliver genoprettet eller kopieret lokalt til dit system eller til et nyt medie, der er tilkoblet dit lokale system.

Gennem Kroll er Ibas repræsenteret i 25 lande i verden. Dette opfylder behovet for nødvendig hjælp til at løse problemerne, uanset hvad klokken er, hvor du befinder dig.

Fakta om Remote Data Recovery:

  • Uanset hvor du befinder dig i verden, kan tabte data rekonstrueres inden for en time
  • Tilgængelig ekspres-tjeneste 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage
  • Tjenesten er et særdeles hurtigt og økonomisk alternativ til rekonstruktion af tabte data
  • Selve rekonstruktionen udføres over en krypteret internetforbindelse, som benytter en producentspecifik protokol
  • Ibas og Kroll Ontrack er de eneste udbydere af denne type tjenester, som benytter tekniske eksperter med patenteret teknologi til at løse dit datahavari