Press Release

Torsdag, April 10, 2014

Ny gigant på erasure-markedet

Fremover kan virksomheder og offentlige myndigheder nøjes med at gå ét sted hen, når data skal slettes. Ibas, Nordens førende leverandør af datakonstruktion og datasletning, og moderselskabet, Kroll Ontrack, indgår et strategisk partnerskap med Blancco, der er markedsledende inden for software til sletning af data.

Med partnerskabet mellem Blancco og Ibas/Kroll Ontrack får kunderne et komplet udbud af slette-løsninger, der kan dække lige netop deres behov. Det sker, når Blanccos markedsledende slettesoftware udbydes sammen med Ibas’ markedsledende degausser (hardwarebaseret sletning )og slettetjenester.

Softwaren, som Ibas fremover tilbyder og supporterer, er ‘Blancco 5’, til traditionelle harddiske, SSD-harddiske på pc’er og servere, ’Blancco Mobile’, til smartphones og tablets, samt ‘Blancco File’ og LUN’ til sletning af enkeltfiler. Alle versionerne kan administreres centralt ved hjælp af Blancco Management Console, et styringssystem, der understøtter sletteprocessen og skaber detaljerede rapporter til brug for revisoren.

- Når vi kombinerer Ibas store ekspertise inden for sletning af data og degaussing med Blanccos markedsledende produktportefølje, kan vi tilbyde kunderne markedets bedste datasletningsstrategi og de mest hensigtsmæssige løsninger til at slette data, siger Henrik Andersen, landechef i Danmark, Ibas.