Press Release

Torsdag, August 17, 2006

Ibas tilbyder Gør-det-selv rekonstruktionsprogram

Datasikkerhedsfirmaet Ibas, ejet af amerikanske Kroll Ontrack, tilbyder nu det anerkendte rekonstruktionsprogram EasyRecovery samt programmet PowerControls fra Ontrack.

EasyRecovery™ datarekonstruktionsprogrammet, der er en komplet løsning til datarekonstruktion af data, fil reparation og disk diagnosticering, er nu tilgængelig i Danmark.

Om EasyRecovery™

De fleste computer brugere kender det. Harddisken strejker og alle filerne er væk, eller også kan filerne ikke åbnes fordi de er korrupte. Til at håndtere sådanne problemer har datarekonstruktionsprogrammet EasyRecovery fra Ontrack i mange år været mange computer ejeres foretrukne redskab. EasyRecovery er i forbindelse med Ontracks overtagelse af Ibas nu blevet tilgængeligt på det danske marked og nu kan danske bruger nemt erhverve en version af EasyRecovery fra Ibas Danmarks hjemmeside.

EasyRecovery produktportefølje består af 5 versioner:

  • EasyRecovery™ Professional data rekonstruktions software er den komplete løsning til dine datarekonstruktion, fil reparation og disk diagnosticering behov.
  • EasyRecovery™ DataRecovery er et simpelt men meget stærkt værktøj der rekonstruerer tabte, ikke tilgængelige og slettede data med udvidet fil reparations mulighed til .zip filer. Du kan genskabe slettet data, mapper og hele partitioner hurtigt og nemt.
  • EasyRecovery FileRepair™ bruges til filer der kan tilgås, men som ikke kan åbnes. Værktøjet reparerer og genskaber korrupte filer til nye læsbare filer. Det er den komplette fil reparations og rekonstruktionsløsning til korrupte .zip filer og Microsoft®, Access, Excel, PowerPoint® and Word filer.
  • EasyRecovery EmailRepair™ reparerer og rekonstruerer Microsoft® Outlook, Outlook Express og .zip filer der er tilgængelige men som ikke kan åbnes. Med dette værktøj kan du modtage og genskabe slettede meddelelser og reparerer korrupte Microsoft Outlook Express (DBX), Microsoft Outlook (PST & OST) filer.
  • EasyRecovery Lite er en light udgave af EasyRecovery DataRecovery. Du kan genskabe op til 25 filer i hver rekonstruktionssession.

- Set i lyset af et voksende datalagringsmarked, er det vigtigt for Ibas at tilbyde Gør-det-selv programmer til kunder der selv kan rekonstruere tabte data. Specielt vil EasyRecovery™ være et kærkomment produkt for de mange privatkunder og mindre virksomheder der henvender sig til Ibas for at få hjælp til at redde vigtig information, udtaler Erik Nilsen, produktchef i Ibas AS.

Ibas tilbyder verdens nemmeste ’restore’ af Exchange.

Tag dit backup bånd hvorpå du har en backup af jeres Exchange database. Indlæs hele basen på en PC (en PC hvor du ikke har Exchange installeret) – og du er parat til at genindlæse hele postkasser, enkelte meddelelser eller bare en enkelt vedhæftet fil. Så enkelt kan det gøres – og du sparer både masser af tid og masser af penge! Programmet – det hedder PowerControls fra Ontrack!

Ontrack PowerControls er et simpelt men samtidigt meget stærkt værktøj til kopiering, søgning, genskabelse og analyse af data direkte fra Microsoft® Exchange Server sikkerhedskopier, databaser (.edb) og Information Store filer.

Om PowerControls™

Genopret- PowerControls giver dig mulighed for at rekonstruerer tabte, slettede og arkiverede postkasser og postkasse indhold hurtigt og direkte fra en un-mounted Exchange information store fil (.edb fil) eller .pst fil, uden at skulle udføre den tidskrævende og dyre individuelle postkasse ("brick-level") backup.

Rekonstruer – Brug enhver tidligere fuld backup til nemt at rekonstruere individuelle postkasser, foldere, beskeder, vedhæftede filer med videre direkte til din produktions Exchange server eller til en .pst fil.

Søg – Den virkelige styrke i PowerControls findes i den meget effektive søgemotor. Find den der specifikke e-mail som du har ledt efter eller søg efter hele ’tråden’ med det fleksible værktøj Message View. PowerControls giver dig mulighed for at sætte præcist det søgekriterium du ønsker og tilmeld søge på tværs af flere datakilder, vælge forskellige kombinationer af postkasser og mapper uanset hvilken datakilde der er tale om.

- Når en virksomheds datalagringskapacitet og kapacitet hele tiden øges er det en stor udfordring for blandt andet e-mail administratoren, fortsætter Erik Nilssen. PowerControls  er designet således, at IT-administratorerne kan give en bedre service til deres interne kunder/brugere.