Press Release

Tirsdag, November 4, 2014

Genskab MS SQL-tabeller på få sekunder

Mange virksomheder har oplevet, at det kan tage flere timer eller dage at genskabe MS SQL-tabeller, hvis uheldet er ude. Nu kan et nyt værktøj klare opgaven på nogle få sekunder, og dermed kan virksomheder spare megen tid og mange penge.

Danske virksomheder får let ved at skrive ønskelisten til jul i år: En ny løsning til genskabelse af data tackler nemlig én af de største hovedpiner MS SQL-databaseadministratorer står overfor. Det tager alt for lang tid at genskabe tabeller, når uheldet er ude.

Den prisvindende Ontrack® PowerControls™ indeholder fra i dag en funktion til partiel (tabel) rekonstruktion til Microsoft SQL Server. Produktet imødekommer et stort ønske hos Ibas-kunder: At kunne genoprette SQL-tabeller direkte fra en backup. Det tager i dag flere timer eller hele dage, og kan i værste tilfælde betyde, at produktionen går ned, eller administrationen ikke kan arbejde, mens rekonstruktionen står på. Nu tager det blot få sekunder.

64 procent oplever problemer

En undersøgelse fra Ibas’ moderselskab, Kroll Ontrack, viser, at 64 procent af de adspurgte SQL-dataadministratorer flere gange om måneden oplever problemer med at genoprette SQL-tabeller, når hele tabeller eller enkelte rækker og kolonner er blevet slettet ved en fejl. 39 procent oplever mellem én til fem SQL-tabelrekonstruktioner om måneden, 25 procent har flere end 6 hændelser om måneden. 52 procent af de adspurgte svarer, at det tager mere end én time at genoprette en tabel.

"SQL er grundlaget for mange virksomhedsapplikationer. Når disse data pludselig er væk, er det ikke ualmindeligt, at alle klager over, hvor lang tid rekonstruktionen tager, og samtidig koster det virksomheden tusindvis af kroner," siger landechef Henrik Andersen, Ibas.

"Gendannelsen tager typisk flere timer – afhængigt af størrelsen på databasen kombineret med de aktuelle SQL Servers backup/restore-processer, der kræver at hele databasen skal gendannes - selv hvis der blot tale om at genskabe én enkelt tabel. Ontrack PowerControls hjælper til, således at det kun er de enkelte tabeller der rekonstrueres og ikke hele databasen," siger landechef Henrik Andersen, Ibas.

"Det sker ofte, at vi mister tabeller, og det tager alt for lang tid at genskabe dem. Jeg er nødt til at finde den nødvendige backup, finde en server, der har plads og derefter gendanne hele databasen, blot for at genskabe en enkelt tabel. Med Ontrack PowerControls sparer jeg mange timer," siger databasechef James Dorame, Questar Assessment Inc.

Muligheder med Ontrack PowerControls til SQL

  • Træk- og slip-tabeller fra den lokale SQL-backup eller storage tier snapshots til det ønskede miljø. Så slipper du for at skulle genskabe hele databasen
  • Se et preview af indholdet i tabellen inden du starter gendannelsen
  • Fjerner behovet for T-SQL eller PowerShell scripting, når du skal genskabe en tabel

Ontrack PowerControls understøtter SQL 2008 R2 og SQL 2012 og kræver ikke et entydigt eller proprietært backup-format for at udføre gendannelsen.

For mere information om Ontrack PowerControls til SQL.