Migration from Sharepoint Sites

Migration af Sharepoint sider

En vellykket central SharePoint-platform får afdelinger til at samarbejde tæt i udvekslingen af dokumenter, og i at skabe fælles indhold. Men ofte vil man være nødt til at omstrukturere det oprindelige Sharepoint setup med nye websteder. Ontrack PowerControls hjælper administratorer med at forenkle migrationsprocessen til SharePoint-biblioteker og indhold fra et sted til et andet.


Konsolidering af Sharepoint-områder

Ontrack PowerControls gør det nemt at planlægge, designe og implementere nye SharePoint-websteder. Du har nemlig mulighed for at søge efter enkelte elementer eller websteder direkte i en backup, samt udtrække og eksportere dem til nye eller andre hjemmesider, så du nemt kan oprette helt nye SharePoint strukturer.

Det er også muligt blot at bruge drag & drop fra SharePoint restore til en ny mappe på et websted eller på tværs af flere.

Consolidation of Sharepoint Sites

Bevarer dataintegriteten

Bevarer dataintegritet

Når man ønsker en gendannelse af SharePoint data i overensstemmelse med lovens bestemmelser eller i overensstemmelse med andre krav, kan det være vigtigt at fastholde metadata om gendannede data. Ontrack PowerControls ændrer ikke metadata på hverken SharePoint kilden eller målet og bevarer dataintegriteten ved at behandle kildefilen som om den er skrivebeskyttet.