Data Managment Migration and Consolidation

Migrering og konsolidering

En administrators værste mareridt er ofte migrering og konsolidering af e-mails inden for Exchange Server-miljøer eller ændring af konfigurationen af netværksarkitekturer. Ontrack PowerControls sparer jer for tid, penge og kræfter fordi I kan kopiere offline e-mailbokse til en ny server i forbindelse med en Exchange / Office 365-migrering.

Det er ofte virksomhedsændringer der medfører ændringer i et e-mail miljø. En virksomhed der ekspanderer, bliver købt eller solgt. Det er et en klar fordel at have fleksible Exchange-miljøer der giver dig mulighed for at opdatere, opgradere og flytte data.

Kontakt os for at få mere af vide om hvordan Ontrack PowerControls forenkler migrerings processerne med Exchange eller Office 365-miljøer.


Exchange e-mail flytning

Når en Exchange-server er taget ud af drift, kan Ontrack PowerControls Mailbox Creation Wizard automatisere kopieringen af de data, der findes i en ikke mounted Exchange Database (EDB) fil til en anden Exchance-server på netværket. Softwaren tillader en komplet sammenlægning af alle mailbokse i en enkelt Information Store uden at det er nødvendigt at bringe den gamle server online i den nye netværkskonfiguration.

Systemværktøj og andre flytningsløsninger kræver at gamle og nye servere er online for at udføre flytningen. Det behøver du ikke med Ontrack PowerControls.

Data Managment Exchange Mailbox Migration

Data Managment Consolidation Of Exchange Servers

Exchange server konsolidering

Hvis man konsoliderer Exchange servere får man mulighed for at spare tid og penge ved at reducere antallet af servere og mængden af lagrede serverdata. Bruger man Ontrack PowerControls kan man effektivisere konsolideringsprocessen og eliminere behovet for ekstra hardware, ældre systemer og ressourcer til at håndtere konsolideringsprocessen.


Office 365 migrering

Virksomheder der går over til Office 365 behøver normalt ikke at flytte alle mailbokse. I stedet vælger man at migrere efter en bestemt dato. Nogle gange vil der være behov for at få data tilbage fra før denne dato. Ontrack PowerControls vil i sådan en situation være et godt produkt til at kopiere indhold fra en «on-premises EDB fil» til en brugers Office 365 e-mailboks på meget kort tid.

Problemer med e-mail administration?

Vi har for eksempelvis en kollega som ved et uheld sletter en e-mail tråd, der er brug for, for at gennemføre et større projekt. Meddelelserne blev lagret på en Exchange-server, men i forskellige EDB-filer.

Ved at bruge Content Analyse-funktionen i Ontrack PowerControls kan den midlertidige administrator oprette en Content Analyse Store, der indeholder alle relevante EDBs. Dette sparer meget tid, og brugeren kan gendanne slettedet e-mails mere effektivt.