LDiscovery og Ibas: 2 meget gode virksomheder = 1 førende global virksomhed!

KrolLDiscovery er lanceret som et nyt globalt brand

Logoet afspejler de forskellige services indenfor digital efterforskning, undersøgelse, processering og web-baseret hosting sammen med de ledende pionerer og innovatører  i datarekonstruktion.

KrolLDiscovery logo

Chris Weiler, CEO KrolLDiscovery:

"Lanceringen af KrolLDiscovery og vores nye logo reflekterer vores globale styrke og vores dedikation for at levere best-in-class efterforsknings- og datarekonstruktionsservices, globalt til vores kunder.Vi værdsætter den teknologiske arv og den markedsposition der bor i både LDiscovery og Ibas. Vi knytter nu et endnu stærkere bånd mellem vores internationale tilstedeværelse og vores lokale kompetancer, som vores kunder forventer."

Nyt logo for Norge, Sverige, Finland og Danmark

Ibas logo

Pionerer og innovatører

Pionerer og innovatører

Kombinationen af en stærk industrierfaring og teknologiske viden betyder, at LDiscovery og Ibas kan tilbyde kreative produkter og løsninger:

  • Proprietære værktøjer og en stærk kapacitet der udvider det eksisterende ediscovery spektrum.
  • Globalt førende datarekonstruktionssoftware og services.
  • Omfangsrig Relativity ekspertise:
    • En stor global gruppe af erfarne Relativity certifiserede professionelle.
    • Vinder af Relativity’s Best Service Provider Solution and CommunityChoice i 2015 og 2016.
konsultation og service

Rådgivende konsultation og service

LDiscovery og Ibas tilbyder konsulentassistance, projekt assistance og assistance til dokument undersøgelse – så udfordringerne for kunderne bliver minimeret.

Kombinationen af de 2 virksomheders kompetencer er en klar fordel for kunderne og vi glæder os fremadrettet til at blive en endnu bedre leverandør overfor vores kunder.


Fakta om Ibas

Ibas, Nordens førende specialist indenfor datarekonstruktion, dataefterforskning og datasletning er ejet af KrolLDiscovery. Ibas er gennem de seneste 39 år gået fra at være et 2-mands firma, til et børsnoteret firma i 2004 til at blive en del af LDiscovery i 2016. Ibas er internationalt respekteret for ekspertise og kompetencer indenfor rekonstruktion er værdifuld data. Mange af verdens største firmaer og offentlige institutioner er at finde på Ibas’ kundeliste. Efter LDiscoverys overtagelse er Ibas ansvarlig for den Nordiske region, med kontorer i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Holland. Regionskontoret er i Kongsvinger, Norge.

KrolLDiscovery

KrolLDiscovery leverer teknologiske services og software der assisterer lov-firmaer, organisationer, offentlige institutioner og privatkunder med at håndtere komplekse dataudfordringer. Firmaet med 1.300 ansatte på 43 lokaliteter fordelt på 19 lande, er en global leder indenfor eDiscovery, informationsbehandling og datarekonstruktion til brug ved retssager, overholdelse af love og interne undersøgelser.

KrolLDiscovery der har serviceret kunder i mere end 30 år tilbyder dataindsamling og retsmæssig håndtering ved digital efterforskning, samt programmer og hosting til webbaseret dokumentundersøgelse.

Derudover leverer KrolLDiscovery via forretningsenheden Kroll Ontrack datarekonstruktion, e-mail og backupbånd-håndtering. KrolLDiscovery er en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika jævnfør Inc. Magazine (Inc. 500) og Deloitte (Deloitte’s Technology Fast 500). CEO Chris Weiler blev anerkendt I 2014 af Ernst & Young som Entrepreneur of the Year™. Derudover er KrolLDiscovery Orange-level Relativity Best in Service Partner og Relativity Premium Hosting Partner. KrolLDiscovery har også ISO/IEC 27001 certificerede datacentre. Form mere information, venligst besøg www.krolldiscovery.com og www.krollontrack.com.