Ontrack PowerControls til Sharepoint

Ontrack PowerControls gør det muligt for administratorer hurtigt og enkelt at finde, gendanne og rekonstruere data på en Microsoft Office SharePoint Server – for eksempel dokumenter, lister, biblioteker og mapper samt komplette Sharepoint-sider. Du gendanner bare de elementer eller sider du behøver. Værktøjet finder hurtigt de Sharepoint elementer du behøver, og kopierer eller eksportere dem tilbage i produktionsmiljøet eller til en alternativ placering.

Ontrack PowerControls til Sharepoint

Brug mindre tid på at lede

Ontrack PowerControls er udstyret med en avanceret søgefunktion der søger på tværs i alt databaseindhold i en arkiveret SharePoint-fil, i stedet for at åbne en gammel backup eller snapshot backup til analyse. Søg med flere kriterier inklusiv type, nøglelord, emne, dato, specificeret bruger og data om fil/vedhæftning.

Bevarer dataintegriteten

Når man ønsker en gendannelse af SharePoint-data i henhold til legale krav eller i overensstemmelse med andre krav, kan det være vigtig at beholde metadata om gendannet data. Ontrack PowerControls ændrer ikke SharePoint-kildens eller målets metadata og bevarer dataintegriteten ved at behandle kildefilen som om den er skrivebeskyttet.


Få adgang, søg og gendan data fra RBS

Sharepoint data består oftest af Binary Large Objects, eller blob, der er ustruktureret indhold der forbruger 80-95 % af lagringspladsen. Ontrack PowerControld RBS Agent til Sharepoint Agent add-on udvider den justerede søg- og gendannelsesfunktion til SharePoint-indhold fra Metalogix Storage Point, StorSimple, og FILESTREAM. Det betyder at it-administratorer kan finde og gendanne eksternt SharePoint-indhold til en live SharePoint-server eller et andet filsystem.

Restore af Sharepoint 2013 Shredded Storage

Shredded Storage refererer til forbedringen i SharePoint 2013 platformen der fokuserede på styring og håndtering af dokumenter. Ontrack PowerControls er det eneste værktøj på markedet der kan gendanne Sharepoint 2013 Shredded Storage. Shredding reducerer mængden af data der sendes over et netværk og forbedrer ydelsen. Ved at lagre gradvise ændringer i et dokument, i stedet for at gemme en fuldstændig kopi af dokumentet hver gang det redigeres og lagres, kan shredding også reducere lagringen på SQL Serveren.


Content Management til Sharepoint

Ontrack PowerControls lader administratorer hurtigt og enkelt finde og gendanne Sharepoint-indhold, dokumenter, lister, biblioteker og mapper - eller hele Sharepoint-sider. Administratorer sparer tid og penge når de slipper for at gendanne en hel Sharepoint-side fra en tidligere sikkerhedskopi eller snapshot.

Content Management Sharepoint

Oversigt | Ontrack PowerControls til Microsoft Sharepoint

Ontrack PowerControls giver administratorer muligheden for hurtigt og nemt at finde, gendanne og rekonstruere data på en Microsoft Office SharePoint Server - f.eks dokumenter, lister, biblioteker og mapper samt komplette SharePoint-websider.


Søg | Ontrack PowerControls til Microsoft Sharepoint

Videoen hjælper dig med at oprette forbindelse til din SharePoint-webside så du kan gendanne eller eksportere indholdet.


Target filer og servere | Ontrack PowerControls til Microsoft Sharepoint

Videoen hjælper dig med at oprette forbindelse til din SharePoint-webside så du kan gendanne eller eksportere indholdet.


Kilde filer | Ontrack PowerControls til Microsoft Sharepoint

Videoen hjælper dig med at overføre dine kilde/backup data og derefter søge, gendanne, eksportere og analysere SharePoint-websiden.