Data & disk recovery
Vi redde og genskabe tabt data

Våre kunder mener vi er «Enestående» og gir oss toppscore på Trustpilot.

Du får som oftest kun en chance for at genskabe dine data. Med Freeval får du svar efter 4 timer for single disk. For multidisksystemer efter 24 timer. Tag ingen unødvendige risici!

Dette betyder Freeval for dig:

  • Gratis afhentning for virksomheder
  • Gratis evaluering efter 4 timer
  • Du får tilbud med fastpris, når evalueringen er færdig

Freeval gælder hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00. Har du behov for hjælp umiddelbart, må du bestille vores 24/7 service.

Ring 80 82 03 60
Bestil

Freeval -	Gratis evaluering efter 4 timer


Trin for trin - hvad sker der i en datarekonstruktion?

Gå ikke i panik, sluk for maskinen! Ring til os for at få gratis råd.

Alle datarekonstruktionssager er forskellige. Først undersøger vi lagringsmediet for at identificere problemet og skadeomfanget. Hvert enkelt opgave bliver derfor speciel alt efter type af lagringsmedie, lagringskapacitet, filtyper og operativsystem.

consultation

Gratis råd

Evaluation

Evaluering

Recovery

Datarekonstruktion

Return

Datalevering


Hvor hurtigt bliver opgaven udført?

Du vælger selv det serviceniveau der passer dig, efter evalueringen er klar.

ServiceniveauEvalueringstidRekonstruktionstid
HomeSingle disk - 4 timer

Multidisksystemer – 24 timer
30 arbejdsdage
Economy20 arbejdsdage
Standard7-10 arbejdsdage
Express3 arbejdsdage
Emergency24/7

Vi samarbejder med de største teknologiproducenter i verden:

Industry Partherships

CTA

Ring til os på 80 82 03 60

Vores kundecenter er klar til at hjælpe dig

Kontakt mig!


Vi rekonstruerer alle typer af data

Vi redder data uafhængigt af lagringssystem, filtype og platform.

Harddisk Recovery | SSD Recovery | RAID Recovery | Server Recovery | NAS/SAN/DAS Recovery | Virtuel Recovery | Email Recovery | Database Recovery | Fil Recovery | Photo Recovery | Apple Recovery | Linux/Unix Recovery | VMware recovery

Data Recovery hos Ibas

Popstjerner, tophemmelige forsvarsofficerer, multinationale virksomheder, politiefterforskere og ferierejsende; fra hele Norden kommer de til Ibas i de indre norske skove for at redde værdier på harddiske og vigtige lagringsenheder.

Med Finnskogen i nord, Värmlands uendelige granskove i øst og Glomma flydende på tværs, er Kongsvinger ikke vant til at verden kommer og beder om hjælp. Men det er et Kongsvinger-firma verden kalder på, når harddisken er beskadiget af vand, digitale spor skal sikres i en straffesag eller computer udstyr skal bortskaffes uden at kritisk information kommer i de forkerte hænder.


Hvorfor vælger du Ibas?

Alle datarekonstruktionsopgaver er forskellige. Først undersøger vi lagringsmediet for at identificere problemet og skadeomfanget. Hvert enkelt opgave bliver derfor speciel alt efter type af lagringsmedie, lagringskapacitet, filtyper og operativsystem.

Øyvind Nyland, operationschef for datarekonstruktionsafdelingen i IBAS, har set mange skadede harddiske og forklarer hvorfor førstehjælpen skal være rigtig:

- Du skal have fornemmelsen for hvad, som er rigtigt at gøre. Vores ingeniører har meget lang erfaring, nogle går helt tilbage til 1980'erne. De har gjort dette så mange gange, at de ved, hvordan tingene fungerer, og de har en erfaring, der siger dem, hvad der er rigtigt at gøre i hvert enkelt tilfælde. Vi følger ikke en skabelon, det er en individuel behandling af hvert enkelt tilfælde.

Hvorfor velge Ibas

Disk crash - stol på Ibas

Et fatalt disknedbrud kan true en virksomheds eksistens - nedetid, produktionsstop, mistet kundedata.

Normalt du får kun én chance for at redde mistede data. Vi giver dig ordentlig rådgivning og førstehjælp. Det er ofte afgørende for succes!

Vi har vist os tilliden værdig!

Ontrack og Ibas har holdt trit med en fantastisk teknologiudvikling siden vi opfandt selveste data recovery tjenesten for over 30 år siden. I år har vi over 50.000 arbejdsopgaver  på verdensplan og rekonstruktion af data er vores passion. Vi gør vores bedste for at vores kunder kan få del af det, når dataene leveres. Vi våger at påstå, at vores erfaring og vores ekspertise har skabt verdens bedste data recovery processer. For vores kunders sikkerhed.

Ibas hjælper alle typer af kunder, fra de største til de mindste virksomheder, IT-service virksomheder og forhandlere og private databrugere.

  • Med mere end 30 års erfaring, har vores ingeniører udviklet hundredvis af unikke teknikker til at redde data
  • Ibas har adgang til det største udviklingshold, der dagligt løser den mest komplicerede tilfælde af datahavari på verdensplan. 18 samarbejdende data recovery laboratorier rundt om i verden sikrer, at alt bliver prøvet for at redde din data.
  • Ibas har over 150.000 diske i et reservedele-lager. Vi kan begynde på opgaven med det samme
  • 80% succesrate, og anbefales løbende af kunder i vores Trustpilot platform

CTA

Ring til os på 80 82 03 60

Vores kundecenter er klar til at hjælpe dig

Kontakt mig!