Sørg for rutiner til e-mail, historisk backup og gamle lagringsmedier

Jeres virksomhed får driftsstop uden
tilgang til data

I skal have rutiner og systemer der forvalter dine omkostninger og virksomhedens drift og kontinuitet, så bedst som muligt. I skal nemlig hurtigt kunne gendanne mistet information, I skal kunne slette virksomhedskritiske data og I skal sørge for at intet data kommer på afveje.

Data management lifeblood

Still in control

Har I styr på virksomhedens e-mail?

Kan du let finde alle de mails du har sendt - og alle vedhæftede filer? Hvad gør du hvis du har upålidelige eller uærlige ansatte i din virksomhed?

Med håndtering af Exchange fra version 5.5 og frem til Office 365 gør Ontrack PowerControls dig i stand til at arbejde direkte i jeres backup og live data. Søg og hent det I har behov for.

PowerControls for Exchange og Office 365


Har du MS Sharepoint?

Så har du sikkert også oplevet tidskrævende og dyre processer for at gendanne Sharepoint dokumenter, lister, biblioteker, mapper eller komplette Sharepoint-sites fra en tidligere sikkerhedskopi.

Tjek Ontrack Powercontrols - søg, gendan og administrer værdifuldt indhold samtidigt med at backup processerne forbliver intakte.

PowerControls for SharePoint

Data management problems

PowerControls for SQL

Bruger du meget tid på at finde SQL tabeller?

Gendannelse af slettede eller forsvundne SQL-tabeller er ikke en af favoritopgaverne i IT-afdelingen.

Ontrack Powercontrols for Microsoft SQL Server gendanner tabeller uden at skulle gendanne hele databasen - Det går hurtigt!

PowerControls for SQL

Spy

Undgå at få data på afveje

Mange er fortsat ikke klar over at det er næsten er umuligt at fjerne al information fra en harddisk, set i relation til den struktur og opbygning som dagens operativsystemer har.

Format og slettekommandoer fjerner ikke information der er lagret på en computer. Kommandoerne ændrer bare strukturen på disken, og lader størstedelen af dataene være intakte og dermed mulige at rekonstruere med tilgængeligt software.

Snakk med oss om 100 % sikre slettløsninger for software eller degausser. Hvis du ikke har et så stort volum kanskje du vil ønske å sende lagringsmediene dine til Ibas?

Hvis du mener du allerede har sikre rutiner kan Ibas verifisere dine slettede disker og vi gir deg vår ekspertvurdering og verifisering av at det ikke er mulig å gjenskape noe informasjon.