Et interview med Ontracks direktør Philip Bridge

18. marts 2019 af Tormod Nymoen

Hvor længe har du arbejdet hos Ontrack?

I denne måned har jeg arbejdet her i 22 år!

Hvad adskiller Ontrack fra sine konkurrenter?

Ontrack er den eneste virkelig internationale, 24/7/365 datagendannelses- og datastyringsudbyder og den eneste med et dedikeret og betydeligt R&D team. Dette betyder ikke kun, at vi kan give vores kunder værdifulde tjenester verden over og døgnet rundt, men ofte når ingen andre teknisk set er i stand til at hjælpe. Vores mål er at levere en omkostningseffektiv og teknisk succesfuld løsning til alle kunder, på alle enheder, til enhver tid.

Hvordan har datarekonstruktion udviklet sig, siden du begyndte hos Ontrack?

Det tekniske landskab har ændret sig massivt de sidste 22 år både fra et fysisk og logisk synspunkt. Da jeg startede hos Ontrack, var et 9Gb SCSI-drev en stor enhed, vi udførte regelmæssigt gendannelsesopgaver på Novell Netware-systemer, og "skyen" var kun en blød hvid ting i himlen! Heldigvis har vi været i stand til at holde os i forkant af den teknologiske kurve gennem strategiske alliancer og vores investeringer i teknologiske løsninger for de mest komplekse udfordringer indenfor datatab. Vi løser dagligt de mest umulige problemer, og kan påvise de bedste løsninger indenfor datarekonstruktion.

Hvorfor synes du Ontrack er så god en arbejdsplads?

Vi har en fantastisk kultur, et klart fokus og en forpligtelse til uovertruffen kundeservice og teknologisk ekspertise. Det lyder som en kliché, men denne virksomhed handler virkelig om mennesker - vores relationer til kanalerne, vores afhængighed på tværs af afdelingerne og selvfølgelig den daglige kontakt med vores kunder, da vi stræber efter at løse deres data-udfordringer sammen med dem.

Hvad er din yndlingsfilm?

Jacobs Ladder (1990). Jeg forsøger desperat at undgå den berygtede nyeste genindspilning ...

Hvad er din yndlingsret?

Mest italienske retter. Eller indiske retter. Eller noget med bøf.

Hvad er dine hobbyer?

Jeg udøver flere typer sport de fleste uger (fodbold, squash, tennis), spiller golf (dårligt), går til en koncert de fleste måneder (typisk indie/rock), men er mest lykkelig derhjemme sammen med familien med en film og et glas vin.