Ibas! Hvad er det første du tænker på?

15. oktober 2015 af Tormod Nymoen

200 it-chefer og teknikere tilsmeldte sig Ibas-skolen, da den var rundt omkring i Danmark i vinters. Vi spurgte dem om det vi altid gør foran en ny gruppe af mennesker: Hvad er det første, der slår dig, når du hører om Ibas?

Der kom hurtigt mange forskellige svar: kvalitet, eksperter, erfaring, bedste, krise, sidste udvej, redder data, stolte, og selvfølgelig dyrt.

Hver dag går vi på arbejde for at redde vigtige data for ulykkelige kunder som har oplevet tab af data. Vi gør vores yderste for at hjælpe alle. Gendannelse af data er vores passion.

Vi ønsker at blive opfattet som en virksomhed, der emmer af kvalitet og kompetence. Og vi tør bede om feedback. Vores kunder giver os 8,9 point ud af 10. Dette er feedback fra kunder, der havde brug for hjælp med meget komplekse virtuelle systemer til personer med de ødelagte singlediske fuld af billeder.

Data Recovery kan være både dyrt og billigt - for hvad er dine data egentlig værd?

Det er umuligt at sige, hvad gendannelse vil komme til at koste for et firma. Prisen afhænger af den valgte tjeneste, hvor tiden er vigtig, hvilken slags skader der er tale om, hvor stor skaden er, og hvilken form for løsning, vi kan præsentere.

Men private kunder kan ikke beslutte at redde data uden at vide mere om prisen. Derfor har vi lavet en fast pris på 6.990,- , hvor leveringstid er ca. 2 uger.

Derfor er det er forudsigeligt og ikke så dyrt som du troede!

Og kvaliteten er den samme.

Men vi vil have dig til at prøve os, før du forsøger at løse problemet selv. Skaden kan hurtigt blive værre!

Ring til os for gratis rådgivning.

Hvad synes du om Ibas?