Revision og katalogisering

Bånd arkivering, katalogisering og indeksering

Alle virksomheder har igennem deres historie lagret vigtig information på backup medier for at sikre at dataene er tilgængelig for fremtidige generationer. Disse data er lagret med forskellige kombinationer af hardware, software og operativsystemer.

Ibas kan foretage en revision, katalogisering og indeksering af dine backup-bånd for at sikre hurtigere adgang og identificering af indholdet i båndarkivet.

Hvis du har backup-medier som er dårligt markeret, bliver du nødt til at få identificeret indholdet inden du eventuelt vælger at slette indholdet.

Ibas kan hjælpe til med at reducere risikoen for at ødelægge vigtig data, der skulle have været arkiveret ved at tilbyde revision og indeksering. Derudover kan en gennemgang af arkivet hjælpe med at reducere omkostningerne forbundet med backup medier, som det stadig skal være muligt at få adgang til.

Migration Services

Bånd Audit Proces

Processen kan tilpasses dine specifikke behov, men vil omfatte mindst en vurdering av følgende:

  • Gennemgang af arkivet og de tilgængelige backup medier, som for tiden er lagret. Normalt vil nogle af disse medier ikke være understøttet af de nuværende backup-systemer, mens andre vil være i fuld funktionsdygtig tilstand. 
  • Er alle medierne støttet af nutidens driftssystemer? Ikke alle IT-afdelinger kan læse, gendanne eller migrere kassetter fra før år 2000. Det er vigtigt at vide hvilken type lagringsteknologi du har i huset og kontrollere at ansatte har kompetencen som kræves for at få adgang til ældre data.
  • Ligger der historisk data som kan slettes på medierne? Det Det er vigtigt at have sikre rutiner, så man ved hvilket data der kan slettes og hvilket der ikke kan. Dette sikrer også at ansatte har den rigtige tilgang til data og det sikrer at historisk data ikke bliver slettet.
  • Er lagringsmediet sikkert lagret og fungerer det? Det er vigtigt jævnligt at tjekke status på båndarkivet for at undgå ødelagte bånd, som man har brug for, for at kunne gendanne data.

Katalogisering af indhold på medier

Et indekserings- og katalogiseringsarbejde vil typisk betyde

  • En omfattende elektronisk katalogisering og udarbejdelse af en liste over alt lagret data gemt på hvert bånd.
  • Dataintegritet: FULD-TEKST eller metadata, ustrukturerede data og e-mails, enten fra Exchange, Lotus Notes eller en anden platform.
  • Støtte til alle standard bånd og medieformater såsom LTO eller DLT bånd arkiver.
  • Fysisk kontrol af medierne
  • Rapport over uoverensstemmelser.


CTA

Ring til os på 80 82 03 60

Vores kundecenter er klar til at hjælpe dig

Kontakt mig!