Apple Data Recovery

Specialist på Apple

Ibas kan rekonstruere mistede, slettede, fejlende eller ødelagte filer fra MacBook, iMAC, iPhone, iPad, iPod eller andre Apple-enheder. Vores uddannede ingeniører bruger et bredt spekter af proprietære recovery værktøjer og metoder som gør os i stand til at gendanne mistede meddelelser, billeder, kontakter, musik og filer fra Apple-enheder.

Vores iPhone data recovery værktøj er opdateret med de nyeste produktversioner og kan gendanne data fra krypterede enheder.


Apple datatab scenarier

Ibas kan hjælpe dig med at gendanne mistet data fra alle typer af Apple enheder. Vi har lang erfaring i at gendanne mistede meddelelser, billeder, kontakter, musik og filer fra Apple-enheder med fysiske fejl. Vi har oplevet de fleste scenarier, som eksempelvis tabt iPhone i en pool, knust efter et fald, kørt over af en bil, tabt fra 10 etage osv.


Ontrack Advantage Apple

Ibas Advantage

  • State-of-the-Art Værktøj: Ibas har sandsynligvis de bedste værktøjer til gendannelse af mistet data fra en række logiske problemer: som slettet data og korrupt Apple data.
  • Certificerede Mac-teknikere: Vores Apple data recovery værktøj har de højeste industristandarter og Ibas, er Apple certificerede.
  • Garantien opretholdes: Vi er blevet godkendt af mange producenter, så vi kan bryde garantiseglet på enheder uden at bryde producentens garantivilkår.
Serviceniveauer

iPhone data recovery / MAC data recovery

Ibas gendanner  iPhone 1. gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPods, MacBook, MacBook Pro og MacBook Air, iMac og  iPad 1. gen.

iPhone 5 og iPhone 6 er udfordrende at rekonstruere data fra. Succesraten vil være afhængig af hvilke data der skal rekonstrueres, og om telefonen har været i brug efter sletningen fandt sted.

Mobil data recovery

Apple Data recovery tips:

Vores gratis kundeservice hjælper dig hvis du har mistet data. De fortæller dig også hvordan du håndterer fejl i iOS.


CTA

Ring til os på 80 82 03 60

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig

Kontakt mig!

Hvordan gendanner man slettet Apple data

  • Tjek iCloud - hvis du for nylig har slettet data ved et uheld så er der en god chance for, at de data, du har slettet, stadig vil blive gemt i iCloud sikkerhedskopi (hvis du udfører regelmæssige sikkerhedskopier til iCloud).
  • Du må ikke lagre noget nyt data på iPhone eller Apple-enheden. Du risikerer at overskrive de slettede data.
  • Hvis du blot ønsker at gendanne købt musik, videoer, app eller andre iTunes produkter, som du har købt med din Apple-konto, så kan du gøre det ved at logge på iTunes fra en hvilken som helst enhed eller computer ved hjælp af Apple kontooplysninger. Når du er logget ind, vil du se en liste over indkøbte varer og her kan du gen-downloade det du tidligere har købt.
  • Hvis du blot ønsker at gendanne slettede filer, så kan du prøve Gør-det-slev data-recovery software til Mac-operativsystemer - download den gratis prøveversion for at se, om data er mulige at rekonstruere, inden købet.

Data beskyttet med adgangskode

Ibas kan rekonstruere password-beskyttede data fra iPhone 1st Gen, iPhone 3G, iPhone 3GS og iPhone 4 og iPad 1. Gen.

  • Tjek iCloud - hvis du stadig kan få adgang til din Apple-konto, så du kan være i stand til at hente alle backup-filer, der er gemt i iCloud ned på en ny enhed. For mere information om gendannelse fra iCloud, kan du klikke her.

Hvis du blot ønsker at gendanne købt musik, videoer, apps eller andre iTunes produkter, som du har købt med din Apple-konto, så kan du gøre det ved at logge på iTunes fra en hvilken som helst enhed eller computer ved hjælp af dine Apple kontooplysninger. Når du er logget ind, vil du se en liste over indkøbte varer og her kan du re-downloade det du tidligere har købt.


Mistet data som følge af fejl i iOS.

Ibas gendanner data som følge af fejl i iOS på iPhone 1. gen, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 og iPad 1. gen. Nogle flere enheder, herunder iPhone 4S og iPhone 5 kan have data, der er tabt på grund af en iOS fejl, og vi kan, afhængigt af fejlen, og fra sag til sag, rekonstruere data.

• Tjek iCloud – Hvis du skulle opdatere eller installere et operativsystem, da fejlen opstod, kan der være taget en frisk sikkerhedskopi før du begyndte installationen.

Hvis du blot ønsker at gendanne købt musik, videoer, apps eller andre iTunes produkt, som du har købt med din Apple-konto, så kan du gøre det ved at logge på iTunes fra en hvilken som helst enhed eller computer ved hjælp af dine Apple kontooplysninger. Når du er logget ind, vil du se en liste over indkøbte varer og her kan du gen-downloade det du tidligere har købt.

Bemærk, at for alle iPhone recovery scenarier, er vi kun i stand til at gendanne data, der er tilknyttet en af de oprindelige programmer, der fulgte med din iPhone - det betyder, at vi kan gendanne data, der er lagret i en af de generiske applikationer for eksempel adressebog (alle kontakter), kamera roll, notater, kalender, iTunes osv.

Desværre er vi ikke i stand til at genskabe den højeste score i Angry Birds, din statistik fra Nike Running eller andre data (herunder billeder, videoer og lydoptagelser), der er oprettet ved hjælp af et program, som du selv har installeret på din iPhone.


Mac Data Recovery til Mac OS X

Ibas har også en række avancerede værktøjer, der giver os mulighed for at gendanne og genopbygge data til enheder ved hjælp af Mac OS X strukturer (dette omfatter de fleste iMacs og MacBooks). Vi er i stand til at gendanne data, der er mistet eller beskadiget på grund af at OSX installeres, slettet data, fejlende data og fysiske skader. Vores tjenester kan også gendanne data fra Time Machine backup, MacMail / Entourage og Mac RAIDs.